Doorzoek de website...

Legal freelancers voor uw onderneming of juridisch departement?

Legal freelancers voor uw onderneming of juridisch departement?

Legal freelancers voor uw onderneming of juridisch departement?
#Strategic hiring

8 Redenen om beroep te doen op Legal Interim Managers

KMO’s staan vaak voor specifieke en/of acute juridische uitdagingen die niche expertise vereisen, maar niet noodzakelijk op permanente basis.
Het inzetten van een Legal Interim Manager of legal freelancers als oplossing, wordt al te dikwijls nog over het hoofd gezien.

Hier zijn 8 redenen waarom dit wél een slimme zet kan zijn voor jouw KMO of juridisch departement:

  1. Onmiddellijk inzetbaar:  van zodra de vraag binnenkomt, gaan we op zoek naar de juiste, beschikbare Legal Freelancer.  De redenen om beroep te doen op een legal interim manager zijn divers: werkdrukpiek, nood aan specifieke expertise, iemand uit het team die wegvalt door ziekte of zwangerschap.
  2. Juiste expertise: onze consultants luisteren en analyseren uw nood om u dan de juiste legal expert met de juiste ervaring en mindset voor te stellen.
  3. Projectgericht: Legal Interim Managers beheren specifieke projecten autonoom en zijn plug-and-play.
IMG_5889
  1. Flexibiliteit: Als de juridische behoeften van uw KMO of juridisch departement fluctueren, kan u gemakkelijk de inzet van een Legal Interim Manager aanpassen, zonder langdurige verplichtingen.
  2. Up-to-date kennis: Freelance juridische professionals zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en hebben een ruime expertise dankzij de diverse opdrachten en ruime ervaring.
  3. Objectiviteit: Als tijdelijke externe juridische kracht, hebben Legal Interim Managers een objectieve blik op uw organisatie en kunnen ze snel en efficiënt problemen identificeren en oplossen.
  1. Tijds- en energiebesparing: Door het uitbesteden van juridische zaken aan een Legal Interim Manager, behoudt uw team de focus op haar kernactiviteiten. Dit resulteert in efficiëntie en minder stress.
  1. Kosten efficiënt: Legal Interim Manager werken op basis van een dagtartief. U weet perfect waar u financieel staat.
Benieuwd hoe het aanwerven van een Legal Interim Manager een strategische zet kan zijn voor jouw KMO?

Neem dan contact op met ons