Doorzoek de website...

Steve Skills
Testimonials

Verhalen van kandidaten en klanten.

Testimonial

 

Hoe ervaarde notarieel juriste, Charlotte Michiels, onze service?

Charlotte Michiels, 31 jaar, drietalig notarieel juriste en op het moment dat ik voor het eerst met Steve Skills in contact kwam, op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging.

Hoe ben je bij Steve Skills terecht gekomen?

Getipt door een vriendin die zelf positieve ervaringen had met Steve Skills. Ik had geen ervaring met recruiters, wist niet wat van hen te verwachten, maar had niets te verliezen. Achteraf bekeken ontzettend blij dat zij mijn pad gekruist zijn.

Wat heeft Steve Skills voor jou gedaan?

Ze hebben geluisterd naar mijn privésituatie, mijn professionele aspiraties en zijn op basis van deze informatie op zoek gegegaan naar een geschikte nieuwe uitdaging.

Ik was net mama geworden en verhuisd van Brussel naar Antwerpen. Ik had ervaring als advocate op het gebied van private clients en als notarieel juriste, maar wilde geen van beide paden verder bewandelen. Waar ik dan wel naar op zoek was? Geen idee. Een vraag die velen onder ons vaak niet kunnen beantwoorden.

De oplossing?

Samen hebben we uitgezoomd en geprobeerd om de verschillende aspecten die ik belangrijk vind ik een job te definiëren om aldus een geschikte positie te vinden.

Wat er uit de bus kwam?

Een systeem van detachering waarbij ik sequentieel verschillende missies zou doen. Dit combineerde op privévlak het comfort, de stabiliteit en de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en dus jobzekerheid, met op professioneel vlak de mogelijkheid tot het exploreren van verschillende carrièrepaden binnen de expertise die ik reeds had opgebouwd, met Steve Skills en mijn collega’s daar als thuisbasis en vast ankerpunt.

Zo zijn we uiteindelijk terechtgekomen bij het Rode Kruis-Vlaanderen, waar ze op zoek waren naar een consultant die de bestaande legaat procedure onder de loop wou nemen en optimaliseren, alsook de lopende legaat dossiers verder kon opvolgen.

Uiteindelijk bleek deze missie mij op het lijf geschreven te zijn en heb ik ervoor gekozen om mijn project bij het Rode Kruis-Vlaanderen verder te zetten als vaste werknemer van de organisatie, wat voor mij aantoont dat Steve Skills een succesvolle professionele matchmaker is.Zou je Steve Skills aanraden aan anderen?

Zeker en vast. Steve Skills heeft mij “ontzorgd” door op zoek te gaan naar een professionele uitdaging, volledig aangepast aan mijn noden en aspiraties. Ze denken “out of the box”, zijn transparant in hun communicatie, hebben oog voor persoonlijke matches tussen kandidaat en werkgever en bieden een stevige ruggesteun in de onderhandelingen met potentiële werkgevers.

Dus ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan zeker ook eens contact op met Steve Skills!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen in de Legal Talent sector

This field is for validation purposes and should be left unchanged.