Doorzoek de website...

Ben je op zoek naar een job? 

Ben je op zoek naar een job? 

Ben je op zoek naar een job? 

“Het positief impacteren van levens is wat ons dagdagelijks drijft.”, zegt Bernard Van Steenberge, medeoprichter en Head of Business bij Steve Skills.

“De stap naar een nieuwe job brengt uitdagingen met zich mee en is tijdsintensief. Ons team van Legal Recruitment Consultants (LRC) hebben net als jij een juridische achtergrond en zijn experts in  de juridische markt van vandaag.

Ons succes is onlosmakelijk verbonden met het jouwe. Dankzij onze marktexpertise en actief netwerk, identificeren en presenteren we u realistische mogelijkheden afgestemd op uw criteria. Wij loodsen u door het proces, schakelen correct snel, zorgen voor klaarheid en halen de hete kolen uit het vuur zodat alle punten voor beide partijen duidelijk zijn. De voldoening wanneer het tot de juiste match komt is voor elk van ons enorm.”Boosting Professional Energy” is ook niet voor niets onze missie.”

1. Expertise in de juridische sector

Als juristen of voormalig advocaten én vandaag recruiters begrijpen we de arbeidsmarkt en de specifieke behoeften en uitdagingen van juridische professionals. Emilie Essers , Legal Recruitment Consultant voor de advocatuur, formuleert het zo: “Als ex-advocaat ken je de wereld, het vak en het jargon. Ik begrijp perfect wat een kantoor of kandidaat vraagt of vertelt… Ik kan veel specifiekere vragen stellen of bedenkingen uiten omdat ik dezelfde achtergrond heb.” 

Omdat we constant in contact zijn met onze klanten, zijn wij instaat jou informatie, details en finesses mee te geven over het kantoor zoals details over de bedrijfscultuur, salarisbenchmarks en loopbaantrajecten alsook tips voor tijdens een sollicitatiegesprek.

2. Actief en responsief netwerk

Netwerken is onze fulltime job en we investeren permanent in het onderhouden en uitbreiden van onze connecties. We krijgen toegang tot waardevolle informatie over de markt en spelen in op juridische talent noden vooraleer ze gepubliceerd worden.

3. Wij zijn de advocaten van uw juridische carrière

Onze rol overstijgt louter rekrutering. Wij behartigen uw belangen. Elke vorm van mist omtrent job inhoud, traject, salarispakket , thuiswerken enzovoort, klaren we voor jou uit.

Onze correct directe communicatie zorgt ervoor dat je in elke fase duidelijk en goed geïnformeerd bent. Een open en transparante dialoog zorgt voor een vlot sollicitatieproces. Dankzij onze tussenkomst en aanpak praten beide partijen ongeremd met elkaar en wordt elke vorm van twijfel of onduidelijkheid besproken. Daardoor worden de verwachtingen correct gemanaged en is er geen ruimte voor verrassingen.

4. We besparen je tijd

Omdat eenieders tijd kostbaar is, stellen we jou efficiënt enkel de juiste functies voor die aansluiten bij je ambities. Het is interessant om nu reeds kennis te maken voor de lange termijn.

We zorgen ervoor dat het sollicitatieproces snel en soepel verloopt. We geven onmiddellijk feedback aan beide partijen zodat duidelijk is waar iedereen staat in elke stap van het proces, tot de afsluiting en onboarding om een gezonde overgang te garanderen.

5. Bedrijven betalen ons, niet jij

We beginnen met een informeel gesprek om inzicht te krijgen in carrière en voorkeuren. Als je niet weet wat je zoekt, zijn we er om je te helpen. Van daaruit stellen we jouw dossier samen en bieden we je persoonlijke begeleiding en mogelijks passende opportuniteiten.

We stellen je alleen voor aan advocatenkantoren of bedrijven als we ervan overtuigd zijn dat het een echte match kan zijn. Onze prioriteit is niet ons. Zelfs vanuit opportunistisch oogpunt zou het onverstandig zijn om aan te sturen op een mismatch. Dit zou onze reputatie schaden en compensatie vereisen.

6. Jouw succes is onze zaak

“Wat mij energie geeft, is wanneer een kandidaat mij spontaan contacteert om mij te laten weten tevreden te zijn in een nieuwe functie.” Catherine Weerts, Legal Recruitment Consultant bij Steve Skills.

Dit is effectief onze drive. Onze legal recruitment consultants zijn toegewijde partners die professioneel, efficiënt en transparant  instaan voor je carrière.

Ons team staat klaar om je bij elke stap te ondersteunen, van het eerste advies tot de carrièreplanning voor de lange termijn.