Doorzoek de website...

Continuous learning voor legal professionals juristen: enkele suggesties

Continuous learning voor legal professionals juristen: enkele suggesties

Continuous learning voor legal professionals juristen: enkele suggesties

Hieronder stellen we je graag een aantal suggesties voor:

Juriwise

Rekrutering en kwaliteitsvolle opleidingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de basis van het natuurlijk content partnership tussen Steve Skills en Juriwise.

Juriwise is ontstaan vanuit de nood in de juridische sector om kennis up-to-date te houden en medewerkers op te leiden in een snel veranderende wereld, inclusief het aanleren van vaardigheden die nu en in de toekomst nodig zijn.

JuriWise biedt een groeiend aantal kwalitatieve en geaccrediteerde e-learnings aan gegeven door gerenommeerde experten in zowel juridische als niet juridische domeinen. Dankzij hun pakketformule volg u opleidingen zoveel u wilt, waar en wanneer en volledig op uw eigen tempo.

Bekijk het aanbod hier: Voordeelpakketten – JuriWise

Executive programma’s en programma’s op maat ter aanvulling van je juridische expertise

Voor degenen die hun teams willen bijscholen, nieuwe inzichten willen verwerven en strategische initiatieven willen stimuleren, bieden verschillende universiteiten executive en tailor made programma’s aan, zowel online als fysiek.

Of je nu werkzaam bent in een advocatenkantoor, als bedrijfsjurist of als juridisch interim-manager, deze programma’s bieden leeroplossingen op maat:

continuous learning platforms

Wereldwijde e-learning platforms

Wereldwijde e-learningplatforms stellen je in staat om je kennis uit te breiden door je huidige expertise te verdiepen of nieuwe gebieden te verkennen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Klaar om je carrière vooruit te helpen? Wij bieden de deskundige begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt.