Hoe gaat het op uw werk?

Hoe gaat het op uw werk?

Hoe gaat het op uw werk?

In de top drie van oervragen tussen vrienden, familie en vrienden scoort in de spreektaal ‘Hoe is’t op uw werk?’ een eerbare tweede plaats tussen ‘Hoe is’t?’ en ‘Hoe was uw weekend?’.

Onze Legal Talent Specialisten zijn dagelijks met tientallen mensen aan de lijn. Ook al behoren ze over het algemeen niet tot hun inner circle, toch is hun eerste vraag: ‘Hoe gaat het op uw werk?’ Nogal wiedes voor een werving- & selectie kantoor hoor ik u denken of ‘Wat moet je anders vragen, misschien? ‘Klopt, maar in tegenstelling tot de heel dikwijls no brainer intro van uw naaste omgeving en uw even no brainer repliek ‘Goed en met u’, graven onze consultants diep.

  • test
  • test

U hebt het waarschijnlijk ook gemerkt: de jobmarkt voor legal talent staat gloedrood. Binnen de week tekent u een arbeidscontract bij een nieuwe werkgever. Zo snel kan het gaan en gaat het.

De eerste vraag is wel of u het effectief wil. Er is een groot verschil tussen ‘Mwoa, indien u een interessante opportuniteit heeft, ja, waarom niet’ of ‘De partner voor wie ik werk heeft kuren en ik verdraag het niet meer.’ of ‘Er werd mij dit en dat beloofd en er is nog niets van in huis gekomen.’ en ‘Ik wil een nieuwe uitdaging. Ik ben er klaar mee, ik zet de stap.’

Het is niet simpel om dit alleen te doen. Zelfs voor de vlotte onderhandelaars onder ons of de ‘Alles verloopt volgens plan, dank u’ – people. Het is onze taak om tot op het bot te graven, de mist te doen opklaren en valideren in welke fase u zit.

Wanneer U er zich 100% bewust van bent en mentaal klaar dat u volgende week in een nieuwe functie actief bent, dan is het ‘Buckle your seatbelt, Dororthy, ‘cause Kansas is going bye-bye’. Indien niet, dan blijven we heel graag in contact en luisteren we op regelmatig afgesproken tijdstippen hoe het met u gaat.

Wenst u een check-up van uw professionele situatie? Contacteer vandaag nog geheel vrijblijvend één van onze Legal talent Specialisten: (link)